Swisspearl Worldwide

Choose a Region to know your swisspearl contact

Regions


økologi

95% av Swisspearl®'s sementkompositt består av naturlige råmaterialer fra de sveitsiske fjellene: sement, pulverisert kalkstein, vann og luft. Dette gir et effektivt vern av naturressursene og medfører unødig lange transportstrekninger. 

Swisspearl®'s paneler av sementkompositt er produsert med lavt energiforbruk og høy miljøbevissthet. Produksjonsprosessen er basert på en lukket vannsyklus og den langsomme, naturlige herdetiden på 28 dager krever lite energi. På fabrikkområdet brukes bare elektriske gaffeltrucker til transport av panelene. På denne måten unngår man kolloidalt støv. Panelene er 100% miljøvennlige da verken råmaterialene eller produksjonsprosessen inneholder farlige stoffer.

Med en levetid på over 40 år sørger Swisspearl® for at enhver lukket konstruksjon både blir mer økologisk og økonomisk. Når Swisspearl® utvikler sine produkter, trekker selskapet veksler på sin egen spennende historie sammen med banebrytende arkitektur og betydningsfulle teknologiske fremskritt. Det er dette som gjør Swisspearl® til et bærekraftig materiale for fremtiden.

Swisspearl® fasadesystem representerer den nyeste teknologien innen bakenforliggende fasadeventilasjon. Dette er nøkkelen til energibesparende løsninger både om vinteren og sommeren og gir bygningskonstruksjonen en effektiv og varig beskyttelse mot vær og vind.

Swisspearl® - A Swiss pearl for the environment.

Et sveitsisk kvalitetsprodukt

Swisspearl®'s produkter fremstilles etter sveitsiske kvalitetsstandarder fra anleggene i Niederurnen og Payerne og er blitt en vesentlig del av sveitsisk byggeskikk. Produktene har på kort tid også oppnådd stor anerkjennelse i hele byggebransjen. Ifølge sveitsiske myndigheter er forventet funksjonell levetid på over 40 år.

Swisspearl®'s forsknings- og utviklingsteam har hele tiden utviklet sin unike kompetanse innenfor sementkomposittmaterialets teknologi, farging og bruk av hele systemer. Disse betydelige teknologiske fremskrittene er det den sveitsiske kvaliteten er tuftet på.

95% av Swisspearl®'s sementkompositt består av naturlige råmaterialer fra de sveitsiske fjellene: sement, pulverisert kalkstein, vann og luft.

Swisspearl® - A Swiss pearl for the world.

språk

Kontakt oss

Swisspearl®'s hovedkontor og regionsjefer er alltid tilgjengelige for å svare på spørsmål om alt fra Swisspearl®'s systemer til skreddersydde løsninger, farger og detaljer.  

Mobil: + 47 99 60 90 25
Office: + 47 22 43 05 00

Sigurd H. Sandvik
info(at)swisspearl.no